Головна » 2013 » Грудень » 6 » Звернення керівника інспекції
13:20
Звернення керівника інспекції


Шановні споживачі Закарпатської області!

Питання захисту прав споживачів від небезпечних товарів та неякісних продуктів харчування у роботі Держспоживінспекції України завжди було пріоритетним, а нині є вельми гострим, оскільки наближаються новорічні свята.

Запевняю вас, що Інспекція з питань захисту прав споживачів у Закарпатській області сьогодні, за наказом Голови Держспоживінспекції України Орєхова С.М., працює у посиленому режимі,  та кожен день приймає звернення від громадян як поштою, так і на особистому прийомі, а також надає підтримку шляхом забезпечення роботи телефонної «гарячої лінії».

Шановні споживачі, у разі порушення ваших прав як споживачів, звертайтесь за їх відновленням до Інспекції з питань захисту прав споживачів Закарпатської області, телефонуйте на «гарячу лінію» за телефоном (0312) 61-63-74, надсилайте свої звернення чи приходьте особисто до нашої Громадської приймальні.

Прошу вас пам’ятайте, що сфера дії Закону України «Про захист прав споживачів» не розповсюджується на відносини між продавцем і покупцем, у разі якщо продукція (товар) була придбана в місцях несанкціонованої торгівлі – «стихійних ринках». При цьому, звертаю вашу увагу на те, що товари, придбані у таких місцях, пов’язані з підвищеним ризиком для вашого життя і здоров’я.

Давайте разом не дамо зіпсувати вам свята!

Не витрачайте свої здоров’я та час.

Звертайтеся до професіоналів, які вас почують та вам допоможуть!

    З повагою 

       В.о. начальника інспекції                             А.Г. Рижиков

    

 

 

Переглядів: 899 | Додав: Олександр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: